Régóta azt érzem, hogy ez az anyagi világ, amiben élünk nem valóságos, és beleestem abba a csapdába, hogy nem adtam meg neki a kellő tiszteletet.
 
1990 óta könnyen hozzáférhető az a tudás, amiről azt gondoltam, csak ezzel érdemes foglalkozni. Tévedtem.
 
2011-es bukásomkor, át kellet értékelnem mindent, meg kellett kérdőjeleznem az addigi világképem.
 
2020-ra sikerült erős gyökereket növesztenem az anyagba, ismét megkérdőjeleztem mindent, és ráléptem egy Önismereti útra.
 
Különleges képességem, hogy átlátom a dolgokat, így képes vagyok érthető, egyszerű rendszerbe összefoglalni az eddigi ismereteket.
 
A SAS Akadémia tananyagának a segítségével találtam meg azt a Megoldást, ami alapján élni fogom az elkövetkező 40 évemet. Az Akadémia célja, hogy Te is megtaláld a Te Megoldásodat, az enyémet útmutatóul megosztom veled.
 
Megtanulom a forradalmi változásokat elfogadni saját magamban, és a külső életfeltételeimben is. Kitörlök magamból minden régi magatartásmintát, és minden hidat felégetek magam mögött. Megtanulom a kötöttségektől teljesen megszabadítani magam, hogy a jövőben már ne legyek a múltamhoz láncolva. Belső szabadságvágyamat úgy kell kialakítani, hogy az függetlenedjen megrögzött birtokló, élvező és szenvedő cselekvésmódjaimtól. Eddig több életen át is élveteg, felelőtlen úton jártam, most Önmagam teljesen ellentétes állapotba kell hoznom, hogy megszabaduljak a korábbi életből magammal hozott hanyatló, karmikus tendenciától. Ez az élvezőből szolgálóba történő átalakulás. Mindenről lemondok, ami valaha is az enyém volt, mert Isten az egyedüli birtokos, és mindent az Ő szolgálatában kell alkalmaznom.
Gnónthi szeauton
„Ismerd meg önmagadat, és tudni fogod a sorsodat. Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog a sorsod is! Fogadd el magad, és el tudod majd fogadni sorsodat is!”
 
Hogy mi a jövőképem? Olyan Apa vagy Nagypapa lenni, aki öregkorában is hasznára tud lenni a családjának, a barátainak, nem teher a társasága, és ha segítségre is szorul, még mindig többet tud adni, mint amennyi kap.
 
Minden nap, az ébredésünktől az elalvásig kapunk egy keretet. Ezek a lehetőségeink, amik minket, a fejlődésünket szolgálják. Lehetőségünk van hozni egy döntést, hogy egészségesek, kiegyensúlyozottak és boldogok legyünk. Lehetőségünk van hozni egy döntést, hogy kikkel dolgozunk együtt, hogy mennyi az elég, és mindezért mit vagyunk hajlandóak adni, úgymond áldozni.
Köszönöm Papaji –nak, hogy szintetizálhattam az eddig megszerzett ismereteimet.
Aum
Legyen Békesség és Szeretet a Világegyetem minden létezője között!
Legyen Béke! Legyen Béke!
Aum Shanti Shanti Shanti
Namaskar Namaskar
Isten hozott.
 
H. W. L. Poonja (magyaros átírásban Harivans Lál Púndzsa), vagy ahogy követői nevezték Papaji (Pápádzsí), Pandzsáb nyugati felén, Murálíwálában született, mely a mai Pakisztán területén fekszik, de akkoriban még India része volt. Nyolcéves korában tapasztalta meg először a szamádhit, az abszolút tudatosság állapotát, melynek során két napig meg sem mozdult. Mivel az orvosok nem mutattak ki semmi rendellenességet, az édesanyja – aki Krisna odaadó híve volt – arra a következtetésre jutott, hogy fiának olyan élménye lehetett, melyben találkozott Krisnával. A fiatal Poonja ez ellen nem tiltakozott, csak annyit mondott, hogy hatalmas boldogságot, békét érzett. Ezt követően édesanyjára hallgatva Krisna követője lett. Később Krisna teljes életnagyságban megjelent neki, és együtt játszottak. Emellett több szenthez is vonzódott, akik közül a Buddha volt az, aki különösen mélyen megérintette őt.
 
Felnőve hétköznapi életet élt, megházasodott, született két gyermeke és jelentkezett a hadseregbe. Krisnával való kapcsolata egyre mélyült, és a vele töltött órák (melyek teljes elragadtatásban teltek) kezdték megnehezíteni munkáját, viselkedése mások számára gyakran érthetetlen volt, ezért kilépett a hadseregből. Megtakarított pénzén keresztül-kasul beutazta Indiát, hogy találjon egy olyan embert, aki meg tudja neki mutatni Istent. Mindig ugyanazt a kérdést tette fel a szent embereknek: „Meg tudod mutatni nekem Istent?” Erre többnyire azt a választ kapta, hogy igen, de ehhez sokat kell gyakorolnia, és még akkor sem biztos. Ezek a válaszok nem elégítették ki, és tovább keresett. Ekkor találkozott 1944-ben Srí Ramana Maharsival, akinek segítségével felismerte az Önvalót, azaz Istent.
 
1947-ben találkozott utoljára Srí Ramana Maharsival, mivel ekkor el kellett utaznia Pandzsábba, hogy családját kimenekítse az akkor függetlenedő Pakisztán területéről. Ezután Lakhnaúban telepedett le, ahonnét később beutazta Indát, Európát és Észak-Amerikát, hogy segítse az embereket az Önvaló felismerésében. A nyolcvanas évek közepén felhagyott az utazgatással, és utána már csak Lakhnaúban tartott szatszangokat 1997. szeptember 6-án bekövetkezett haláláig.
Köszönöm Kassai Lajosnak, azt a Gyakorlati Útmutatást, aminek a segítségével sikerül létrehoznom azt a „Békés Harcos” karaktert, aki már a mostani Álmaim szerint éli az Életét.
 
„Nekem szembe kell néznem a gyengeségeimmel, de hát, én nem akarok ezekkel szembe nézni. Nekem ki kéne lépnem a komfort zónámból ahhoz, hogy a személyiségemben változást tudjak létrehozni. És kemény erőfeszítést kellene tennem annak érdekében, de én inkább azt az utat választom, hogy egy polifóm szőnyegen fekve egy guru mormolását hallgatva majd rendbe jövök.” Kassai Lajos
A tradicionális iskola olyan, mint a kútfúrás: ahhoz, hogy tiszta vizet találjak, 200 méterre le kell fúrni. Talajrétegek vannak. Van szilárdabb, puhább. Van ahol elakad, van ahol könnyebben szalad a fúró. Na, most a new age azt mondta, hogy igaz, hogy 200 méter, de csináljuk azt, hogy összeállunk százan és mindenki lefúr 2 métert… 2 métert lefúrni még kényelmes. Csak nem lesz víz…” Kassai Lajos
 
„A Titanic süllyed, de vannak mentőcsónakok. A mikroközösségek válhatnak a józanész, a természetközeliség Noé bárkáivá, reményt adva emberi mivoltunk megőrzésére. Ami rendkívüli módon megnehezíti a ladikokra való átszállást, az a gigantikus méretűvé duzzasztott egónk.” Kassai Lajos
 
„Ennek ellenére itt állok én is, tökhéj ladikom orrában a háborgó tengert fürkészem és kérlelhetetlenül mutatom az irányt és könyörtelenül diktálom a tempót. Mögöttem erős és elszánt evezősök, férfiak és nők. Tudom, hogy nem vagyok különb náluk és hiszem, hogy nem bennem bíznak, hanem abban, amiben én is bízok.”  Kassai Lajos
 
„Egy stégen állsz, átlépsz egy csónakra, és azután az a csónak elkezd távolodni a parttól. És neked el kell dönteni, hogy most a partra lépsz vissza, vagy átlépsz a csónakra. És én akkor átléptem a csónakra. És én akkor azt mondtam, hogy választom a bizonytalant, mert mindegy, hogy mibe döglök bele. Tehát ha abba pusztulok el, hogy nem tudok megélni abból, amit szeretek, vagy abba pusztulok bele, hogy nem tehetem azt, amit szeretek, mindegy.” Kassai Lajos
Clean Erase Erase until yuo reach the PORT (Zero State-the state of pure potential) 
 
Köszönöm a Ho’oponopono-nak, hogy elindulhattam ezen az Úton. 
 
Tudom, milyen családban élni, milyen egy munkahely, milyen, amikor nem vagyunk urai gondolatainknak és szavainknak, tudom milyen érzés elveszni a gondolatainkban. 2011 végére sikerült elveszítenem minden önbecsülésemet, és szembesülnöm azzal a tarthatatlan állapottal, hogy ez így nem mehet tovább. Leültem, és körülnéztem. Láttam honnan jöttem, láttam, ha így folytatom tovább, merre tartok. Ismét hoznom kellett egy döntést, hogyan tovább. Ahogy ültem magamban, rájöttem, hogy eddig mi vezérelte az életem. Egy hang a fejemben. Mindig azt súgta, holnap majd jobb lesz. Holnapra minden rendben lesz. Mindig erre a hangra hallgattam, azt tettem, amit mondott, irányította minden nap az életemet. Éreztem, két út előtt állok. Hallgatok a hangra a fejemben, vagy megköszönöm neki, amit eddig értem tett. Visszatekintettem, és láttam céljaim, vágyaim hogyan foszlottak semmivé, mindig másképp alakult, mint ahogy terveztem. Ember tervez, Isten végez. Mondják. Úgy döntöttem, másképp élek ezentúl, lesz ami lesz. Albert Einstein mondta: Az őrület definíciója, ha ugyanazt a dolgot újra és újra megtesszük, de mindig eltérő eredményt várunk.
 
Fiat Voluntas Tua, Legyen meg a Te akaratod
 
Amióta FELadtam az Irányítást, gyökeresen változott meg az Életem. Amióta beköltözött ez a négy varázslatos szó az Életembe, rájöttem, hogy Papaji igazat mondott. Tényleg lehet átlagos, normális életet élni Gondolatok nélkül is. Persze ez nem megy, de azóta nap mint nap arra törekszem, hogy ez a „varázslatos” Négy szó határozza meg a Mindennapi Életem. 
 
Sajnálom, Kérlek Bocsásd Meg, Köszönöm, Szeretlek
 
Az Én Békéje Legyen Veletek, az Én Összes Békém.

Neked hogyan tudok segíteni?

Van egy Vízióm, egy Látomásom, egy Álmom. Egész életemben figyeltem a környezetem reakcióit, ha beszélgettünk, egyetlen rezdülésükből tudtam, mi az, amit mondhatok, mi az, amit nem. Azt szerettem, ha a környezetemben lévő emberek vidámak, mosolyognak. Bármi áron. Számomra ez annyira nem volt megterhelő, bármikor észreveszem, kinek milyen hangulata van éppen. A megterhelő inkább az a megfelelési kényszer, az a félelem, ami hajtott. Ahogy teltek múltak az évek, észre sem vettem, hogy ez az Út nem vezet sehova. Szembe kellett néznem azzal a szörnyű ténnyel, hogy sajnos vannak, akik bánatosak, hiába nevettetem meg pillanatnyilag Őket, ne változik semmi. Illetve ez nem egészen igaz, mert közben szép lassan elveszítettem az Identitásomat, már Én sem tudtam valójában Ki az, aki éppen játssza ezeket az erőltetett szerepeket. Most, ahogy kivetítem a jövőbe ezt a látomást, azt vettem észre, hogy valójában nem változott semmi a lényeget tekintve. Most is ugyanazt akarom, mint gyermekként, boldog, mosolygós emberekkel veszem körül Magam. Ami változott, hogy már nem kell megfelelnem senkinek. „Nem eshet mindenki puhára”. Mindenkinek van egy sorsa, egy élete, hozott, terhelt és halmozott dolgai, egy csomó mindene, ami nem az én felelősségem.
 
A SAS Akadémia Nem egy képzés. Én nem tanítok senkit, de azzal, hogy elkészítettem ezt a Térképet, a Munka 90%-át már elvégeztem. Azon kevesek, akik tényleg keresik az Útjukat, e Térkép segítségével elérhetik azt az állapotot, ami Nekem is annyira kedves. Boldog, mosolygós Emberré válnak.
 
Mindannyiunkban van egy közös vonás. Átmentünk a sötétségen, tapasztaltunk mélységeket, és tudjuk, mindennél van lejjebb. (A facebookon olvastam egy humoros kiírást: Amikor úgy gondolod, hogy ettől szarabb már nem lehet, tudd, hogy csak a képzelőerőd hagyott cserben.)
 
A döntést már meghoztad, tudod, mit fogsz tenni. Ha úgy érzed, hogy készen állsz az életed az álmaid szerint élni, beszéljünk.

©2021 S.A.S Akadémia | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi Nyilatkozat Cookie tájékoztató

A SAS Akadémia nem ígér semmilyen garanciát arra vonatkozóan, hogy képes leszel-e pénzt termelni, vagy bármilyen eredményt elérni az itt ismertetett ötletek, információk, eszközök vagy stratégiák segítségével.

A weboldalon semmi sem ígéret vagy garancia a jövőben megkereshető pénzösszegekre, továbbá nem nyújtunk semmilyen jogi, egészségügyi, adózási vagy egyéb szakmai tanácsot. 
Minden pénzügyi eredmény, ami bemutatásra kerül, csupán illusztrációs célokat szolgál, és nem tekinthető átlagos eredménynek, elvárt eredménynek, vagy a jövőben biztosan elérhető eredménynek. Egyedül Te vagy a felelős a döntéseidért, a cselekedeteidért és az eredményeidért az életben, és azzal, hogy regisztrálsz az oldalunkon, beleegyezel abba, hogy soha semmilyen körülmények között nem fogsz minket felelősnek tekinteni a saját döntéseidért, cselekedeteidért és eredményeidért.

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.